top of page

Acerca de

2452_edited.jpg

Franchise

The Bao Bao Can Be yours

Η αγάπη του κοινού για τη σύγχρονη κινέζικη κουζίνα είναι πλέον δεδομένη.
Τα noodles, τα bao buns και το ρύζι ατμού αποτελούν πλέον καθημερινή συνήθεια καθώς οι foodies αναζητούν συνεχώς νέες γεύσεις που θα τους συναρπάσουν.
Το BAO BAO διευρύνει τους γευστικούς ορίζοντες, με παραδοσιακές και πρωτόγνωρες κινέζικες συνταγές.
Με αφετηρία το κέντρο της Αθήνας(Ιερά Οδός 26) και επιτυχημένη πορεία σχεδόν δύο χρόνων, έχει αποκτήσει πιστούς φίλους σε όλο το κέντρο της πόλης και προσφέρει ό,τι ακριβώς απαιτεί το γρήγορο και ποιοτικό street food.
Μπορεί να έχει κινέζικη ταυτότητα αλλά έχει βρει τους τρόπους να προσελκύει ένα ευρύ κοινό και σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους μυημένους της ασιατικής κουζίνας. Υπάρχουν πιάτα που είναι προσαρμοσμένα στα ευρωπαϊκά γούστα, δελεάζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα και τους λιγότερο εξοικειωμένους.

Το BAO BAO δεν φτιάχτηκε τυχαία. Ξεκίνησε να υπάρχει σαν ιδέα απο το 2020, όταν ξέσπασε η πανδημία και ξαφνικά έπρεπε όλοι να απομονωθούμε στα σπίτια μας. Προκειμένου να παραμείνουμε όμως συνδεδεμένοι με τον υπόλοιπο κόσμο, έπρεπε να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας και να αναλάβουμε δράση. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, ένα brand που εστιάζει στο γρήγορο, πρωτότυπο και νόστιμο street food και που έχει ως στόχο να ταξιδέψει και να ικανοποιήσει το κοινό με τις γεύσεις του.
Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι ζητάει όταν τρώει: νόστιμες γεύσεις, χορταστικές μερίδες και προσιτές τιμές. Και εδώ έρχεται το BAO BAO να αποδείξει ότι μπορεί πολύ εύκολα να προσφέρει τα παραπάνω και να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, καθώς καταφέρνει και συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία τα πλεονεκτήματα του street food με αυτά του εστιατορίου. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ προσεγμένα και δημιουργικά πιάτα, ποικιλία υλικών, εξαιρετικές πρώτες ύλες και προσιτές τιμές. Είτε για delivery στο σπίτι, είτε για take away, είτε για μία έξοδο για χαλαρό δείπνο, το φαγητό του BAO BAO αποτελεί μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία για όλες τις περιστάσεις διατηρώντας παράλληλα το budget σε λογικά επίπεδα.


Το μενού του εστιατορίου έχει δημιουργηθεί από κινέζο σεφ με πολυετή γνώση και εμπειρία στον κλάδο της εστίασης. Είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει τη μέγιστη γευστική απόλαυση, χρησιμοποιώντας τον ελάχιστο χρόνο παρασκευής. Ένας απο τους λόγους άλλωστε, που κάνει το BAO BAO πρώτο στις καθημερινές επιλογές του κοινού, είναι ο λίγος χρόνος που θα χρειαστεί για να φτάσει η παραγγελία στο τραπέζι ή στο σπίτι του. Στο μενού συναντάμε παραδοσιακές συνταγές από τα βάθη της Κίνας, όπου πάντα πραγματοποιούνται με ιδιαίτερες εκτελέσεις και φρέσκα υλικά.
Το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου είναι τα λεγόμενα BAOZI. Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους bao buns, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τα παραδοσιακά bao(zi), τα οποία δεν έχουν σχέση με την ελληνική παραλλαγή του ατμιστού ψωμιού που είναι κομμένο στα δύο. Tα παραδοσιακά κινέζικα baozi είναι κλειστά ατμιστά αφράτα ψωμάκια απο ρυζάλευρο, τα οποία είναι γεμιστά εσωτερικά με ποικίλες γεύσεις για όλα τα γούστα.

Είναι γνωστό πως στον άκρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό χώρο της εστίασης, δεν αρκεί μια καλή ιδέα απο μόνη της για να οδηγήσει στην επιτυχία. Χρειάζεται η σωστή οργάνωση και υλοποίησή αυτής.
Το BAO BAO, έχοντας κατοχυρώσει τα παραπάνω, παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα και λόγους για να γίνεις ο μελλοντικός του συνεργάτης.
Πρόκεται για ένα concept εστιατορίου που μπορεί να ανοίξει παντού! Συνδιάζουμε με επιτυχία την ταχύτητα και την νοστιμιά και καταφέρνουμε να εξυπηρετούμε τη μεγάλη ροή παραγγελιών σε γρήγορο χρόνο και χωρίς κόπο. Είναι πολλοί αυτοί που μας επισκέπτονται από διάφορα μέρη της Αθήνας καθώς μας έχουν ξεχωρίσει.
Προσφέρουμε ποιότητα, αξιοπιστία και ποικιλία ανταγωνιστικού μείγματος προιόντων, σε συνδιασμό πάντα με την επιλογή κατάλληλων τεχνικών και μεθόδων πώλησης(merchandising). 
Τα καταρτισμένα στελέχη του εστιατορίου μας θα είναι σε θέση να προσφέρουν λύσεις σε κάθε είδους δυσκολία που τυχόν θα απασχολήσει τους καινούριους μας συνεργάτες.
Θα υπάρχει επίσης ευελιξία στην διαμόρφωση του τιμοκαταλόγου. Ο κάθε συνεργάτης (franchisee) δηλαδή, θα έχει τη δυνατότητα να προσδιορίζει τις τιμές λιανικής και τις προσφορές στην περιοχή του.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο BAO BAO που θα στοχεύει στην συνεχή εξέλιξη και δημιουργία. Είμαστε παθιασμένοι με τα προιόντα μας και θέλουμε τα πιάτα μας να δημιουργούν εμπειρίες. Να ξυπνάνε αναμνήσεις αλλά και να δημιουργούν νέες. Θέλουμε να καταφέρουμε να χτίσουμε γερά θεμέλια για την επέκταση του καταστήματός μας σε όλη την Ελλάδα. Να χτίσουμε και να επενδύσουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλουποστήριξης. Σχέσεις βασισμένες στην ποιότητα και την σταθερότητα.

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page